Personal Training

”Personal trainigilla tarkoitetaan henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta. PT:n tarkoituksena auttaa asiakasta aikaansaamaan pysyviä elämäntapamuutoksia liikunnan ja muiden terveyteen liittyvien osatekijöiden avulla. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan usein ohjaajaa/valmentajaa, mutta tärkeintä onnistumiselle on motivoitunut asiakas. Personal trainerin pohjakoulutus ja kokemustieto vaikuttavat siihen, mitkä tiedot ja taidot ammattitaidossa erityisesti korostuvat.” 

Usein Pt-ohjaus kulminoituu henkilökohtaiseen kuntosaliohjaukseen, mutta Doofitissä se on enemmän. Liikunnan lisäksi, käynteihin sisällytetään elintapaohjausta. Hyvinvointi koostuu muustakin kuin liikunnasta ja siksi valmennuksessa tarkastellaan myös ruokailutottumuksiin ja ravintoon sekä uneen ja palautumiseen liittyviä osa-alueita. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tehdään alkukartoitus ja tavoitteiden asetanta.

PERSONAL TRAINING  OHJAUSPAKETTIEN SISÄLTÖ 

  • Aloitustapaamisen tarkoituksena on kartoittaa liikkujan lähtötaso, tavoitteet, motivaatio, haasteet sekä toteuttaa liikkuvuus- ja lihaskuntotesti. Ennen tapaamista asiakas saa täytettäväkseen esitietokyselyn. Tapaamisen kesto 60 – 75 min. 
  • PT-ohjauskerrat kestävät 60 min. Ohjaukset räätälöidään tehdyn alkukartoituksen perusteella. Asiakkaan toiveiden mukaisesti ohjaukset voivat sisältää myös elintapaohjauksen työkaluja.  Voimme yhdessä etsiä ja kokeilla erilaisia liikuntamuotoja, jotta löydetään sinulle mieluisa muoto liikkua.
  • Ohjauksessa luodaan kuntoilijalle sopiva kuntosali/liikuntaohjelma, jolla asiakas voi jatkaa omatoimisesti eteenpäin 

Pt-ohjaus pidetään asiakkaan kanssa sovitussa kuntosalissa, ulkoliikuntapaikassa tai Doofitin tiloissa, jossa mahdollisuus sisäsoutuun, kehonpainoharjoitteluun sekä kahvakuula- ja kuminauhaharjoitteluun.

PALVELUHINNASTO:

ALOITUSTAPAAMINEN (sis. tausta- ja tavoitekartoituksen sekä kunto- ja liikkuvuuskartoituksen) 55 €* (n. 75 min), jonka jälkeen valitaan ohjauspaketti.
LYHYT OHJAUSPAKETTI: 5 tapaamista (à 60 min): 365 €
PERUSOHJAUSPAKETTI. 10 tapaamista (à 60 min): 715 €

Ohjauspaketit sisältävät kuntosaliohjelman / liikuntasuunnitelman. Pakettihintoihin lisätään mahdollinen kuntosalimaksu ja mahdollisesti km-korvaus, riippuen ohjauspaikan toivotusta sijainnista.

* jos et alkutapaamisen jälkeen halua jatkaa pt-ohjauksessa, palautetaan sinulle 50% aloitustapaamisen hinnasta.