Personal Training

”Personal trainingilla tarkoitetaan henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta. PT:n tarkoituksena auttaa asiakasta aikaansaamaan pysyviä elämäntapamuutoksia liikunnan ja muiden terveyteen liittyvien osatekijöiden avulla. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan usein ohjaajaa/valmentajaa, mutta tärkeintä onnistumiselle on motivoitunut asiakas. Personal trainerin pohjakoulutus ja kokemustieto vaikuttavat siihen, mitkä tiedot ja taidot ammattitaidossa erityisesti korostuvat.” 

Usein pt-ohjaus kulminoituu henkilökohtaiseen kuntosaliohjaukseen, mutta Doofitissä se on enemmän. Liikunnan lisäksi, käynteihin sisällytetään elintapaohjausta. Hyvinvointi koostuu muustakin kuin liikunnasta ja siksi valmennuksessa tarkastellaan myös ruokailutottumuksiin ja ravintoon sekä uneen ja palautumiseen liittyviä osa-alueita. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tehdään alkukartoitus ja tavoitteiden asetanta.

PERSONAL TRAINING  OHJAUSPAKETTIEN SISÄLTÖ 

  • Ennen alkukartoitustapaamista asiakas saa täytettäväkseen esitietokyselyn.
  • Aloitustapaamisessa kartoitetaan esitietokyselyn, keskustelun ja liikkuvuus- ja lihaskuntotestien avulla asiakkaan lähtötaso, tavoitteet, motivaatio, haasteet sekä toteuttaa liikkuvuus- ja lihaskuntotesti. Ennen tapaamista asiakas saa täytettäväkseen esitietokyselyn. Tapaamisen kesto 60 min. 
  • PT-ohjauskerrat kestävät 60 min. Ohjaukset räätälöidään tehdyn alkukartoituksen perusteella. Asiakkaan toiveiden mukaisesti ohjauksissa voidaan painottaa enemmän myös elintapaohjauksen työkaluja.  Voimme yhdessä etsiä ja kokeilla erilaisia liikuntamuotoja, jotta löydetään sinulle mieluisa muoto liikkua.
  • Ohjauksessa luodaan kuntoilijalle sopiva kuntosali/liikuntaohjelma, jolla asiakas voi jatkaa omatoimisesti eteenpäin.
Yksilövalmennuksen hinnasto.

Pt-ohjaukset pidetään asiakkaan kanssa sovitussa paikassa, kuten kuntosalilla tai esim. ulkoliikuntapaikassa ja ne voivat myös vaihdella. Pakettihintoihin lisätään mahdollinen kuntosalimaksu ja mahdollisesti km-korvaus, riippuen ohjauspaikan toivotusta sijainnista.