Row Room

Row Room toteuttaa sisäsoutukursseja, yksilöohjausta sekä sisäsoutuun pohjaavia treenivetoja.

Sisäsoutukurssit

Peruskurssilla opit soutamaan turvallisesti ja kehoasi oikein kuormittaen. Opit käyttämään soutulaitetta monipuolisesti, tutustut erilaisiin harjoitustapoihin ja osaat säätää laitteen yksilölliset asetukset kohdilleen. Row Roomissa käytetään uusimpia Concept2 soutulaitteita, jotka ovat myös viralliset kilpaergot niin sisäsoudun arvokisoissa kuin Crossfitissäkin. Kyseisiä laitteita löytyy yleisimmin myös kuntosaleilta.

Kun hallitset sisäsoututekniikan perusteet, pystyt omatoimisesti saavuttamaan lyhyessäkin ajassa tehokkaan ja monipuolisen harjoituksen. Sisäsoutu on sellaisenaan monipuolinen treenimuoto, mutta lisäksi se on loistava osaharjoite esim. kuntosaliohjelmassa, siihen valmistavassa lämmittelyssä tai treenin jälkeisessä palauttelussa. Sisäsoutua käytetään paljon myös eri lajien oheisharjoittelussa.

Sisäsoutukursseja toteutetaan sekä yksityiskursseina sekä julkisina kursseina.

Opetuskertojen välissä pidetään noin viikko väliä, jotta kurssilaisella on mahdollisuus sisäistää opittuja asioita ennen seuraavaa kertaa.

Sisäsoudun intensiivikurssit crossfittaajille ja toiminnallisen urheilun harrastajille

Kahden kerran intensiiviopetus on rakennettu crossfitin lajinomaisuus huomioiden. Luvassa on syventymistä sisäsoututekniikkaan ja optimaalisen energian- ja lihasryhmien käyttöön, vinkkejä erilaisten wodien vaikutuksiin, ideoita ja tietoa Concept2 laitteen monipuolisemmasta hyödyntämisestä ja paljon käytännön harjoittelua rennossa yhteishengessä.

Opetuskertojen välissä olisi hyvä olla noin viikko väliä, jotta kurssilaisella on mahdollisuus sisäistää opittuja asioita ennen seuraavaa kertaa.

YKSITYISKURSSIT 2 x 60 min (peruskurssi tai crossfittaajille kohdennettu kurssi) 2 hlöä 129 € + lisähenkilöt 49 €. Maksimiosallistujamäärä on viisi.

Yksilöopetus 69 € / 60 min