Soututekniikan opetusta

Opi tekniikka, nauti ja kehity!

Opi soutamaan tehokkaasti, turvallisesti ja kehoasi kokonaisvaltaisesti kuormittaen. Kun hallitset sisäsoututekniikan perusteet, pystyt omatoimisesti saavuttamaan lyhyessäkin ajassa tehokkaan ja monipuolisen harjoituksen. Opit käyttämään soutulaitetta monipuolisesti, tutustut erilaisiin harjoitustapoihin ja osaat säätää laitteen yksilölliset asetukset kohdilleen. Sisäsoutu on sellaisenaan monipuolinen treenimuoto, mutta lisäksi se on loistava osaharjoite esim. kuntosaliohjelmassa, siihen valmistavassa lämmittelyssä tai treenin jälkeisessä palauttelussa. Sisäsoutua käytetään paljon myös eri lajien oheisharjoittelussa.

Opetuksessa käytetään uusimpia Concept2 soutulaitteita, jotka ovat myös viralliset kilpaergot niin sisäsoudun arvokisoissa kuin CrossFitissäkin. Kyseisiä laitteita löytyy yleisimmin myös kuntosaleilta. Jos kiinnostusta riittää tavoitteelliseen treenaamiseen, opetellaan myös ErgData ja ErgRow sovellusten käyttöä ja hyödyntämistä ja perehdytään syvällisemmin laitteen tunnuslukujen ymmärtämiseen ja laitteen teknologian hyödyntämiseen.

Opetuskertojen välissä pidetään noin viikko väliä, jotta kurssilaisella on mahdollisuus sisäistää opittuja asioita ennen seuraavaa kertaa.

Opetuskertoja olisi hyvä olla tekniikan omaksumiseen 2 – 3 kertaa – riippuen tietenkin tahtotilasta ja tavoitteita. Noilla opetusmäärillä pääsee loistavasti alkuun. Mukaan annetaan eväitä, jotta voi seurata ja kehittyä itsenäisesti jatkossakin, mutta tekniikan vahvistamista ja harjoitteluun liittyvää valmennusta saa enemmänkin, etenkin jos sisäsoutu on sinulle tavoitteellista. Sisäsoutu on paitsi hyvä kuntoilumuoto, myös aivan oma urheilulaji ja kv-kilpailumuoto.

Concept2 Indoor Rowing Instructor -sertifikaatti

Hinnasto

Sisäsoudun yksityisopetus (edellyttää kahta soutulaitetta, mahdollista toteuttaa myös Vantaan Ylästössä).

  • 75 min opetus 85 €
  • 2 x 60 min opetuspaketti 140 €

Myös pariopetus mahdollista – kysy lisää ilona@doofit.fi.